alenrenas1 Gamzesanlioglu ben hep aren diyordum aren diyince arel mi dediler hep sonunu anlamadılar 😅 baktım arelde güzel
Ydgrshn Biz daha 8+4 haftaligiz oglum olursa Muhammed Ali,Muhammed kayinbabamin adi Ali de rahmetli dayimin adi,Kizim olursa da İkra istiyorum.Bir kızım var 3 yaşında adı Miray.
Gizem27 Evet bizim bebekte erkek ismi Oman Efe koyacaz ta nişanlıyken bile bu isim belliydi inşallah sağ saglim doğarsa adı bu.
Zeynoveannesi Annecik53 ayyyyyy vefa ismini çok beğendikkk😍😍 eşimin Bi amcası vardı babası kadr severdi evlendiğimiz hafta kanserden kaybettik. Hep oğlumuz olursa amcasının adını koymak isterdi. Oğlumuz oluyor ilk ismi Ahmet olsn ikinci isimi sen bul dedi. Senin yorumu okuyunca Ahmet vefa dedim o kadar çok beğendi ki 😍 galiba bizimki de Ahmet vefa olacak sizin vesilenizle ❤️
Annecik53 Zeynoveannesi yaaaaaa ben de buna çok ama çok sevindim 💙💙💙💙 sağlıkla sıhhatle gelsin ahmed vefamız amcanıza da rabbim gani gani rahmet eylesin… vesile olmak çok güzel
Tazeanne64 Yeni13 ben bu ismi o kadar çok seviyorum ki anlamı da cok guzel ama xok korkuyorum ilerde çocuğumla atlas niye koymamışlar ya diye dalga geçerler mi diye
Yeni13 Tazeanne64 niye dalga geçilsin ki bence atlastan sa ahlas kulağa çok daha hoş geliyor ve benim içime çok Sindi ben çok beğendim ☺️