pinarr03 Arkadaslar artik kendim yapamadigim icin kuafore agda yaptirdim ama vajinamda sisme ve agri var kac gun oldu gecmedi dogumda yakin suan normal dogum gorunuyor acaba sislik gecmezse doguma bir etkisi olur mu ve basina boyle birsey gelen var mi?
Suheda pinarr03 tahriş olmustur canım doğumda bi sorun olmaz eğer varsa arko gibi bi krem yani pisik icin surulen kremlerden varsa sür rahatlarsin🤗
Aliasaff pinarr03 Benimde ağdadan sonra şişti kabardı sonra kendi kendine geçti ama çok zorlandım Dilara sıcak suda bile çok canm yanmıştı
Zhdsngz pinarr03 buzla kompress yapmani tavsiye ederim iyi gelecektir deri daha hassas oluyor sivilcelenme kabarma olabilir benim 4 5 günde geçti son 2 sefer de
SemihDamlaDalan pinarr03 ben ağda yaptırmıyorum ama artık mecbur yaptırıcam acaba bir sorun olur mu uzun zamandır yaptırmıyorum çünkü
Zhdsngz SemihDamlaDalan ben yaptırdım ve hamilemkaldigimi ögrendim sonra 8 aylık olunca tekrar başladım acıdan ziyade biraz şişme sivilcelenme falan oldu buz la hallettim onu da son yaptırdığım daha kolay oldu 2 güne geçti
Aliasaff pinarr03 aynen canm 36 haftamın sonunda gitmiştim 39 hafta oldum bugün biran önce doğsun artık ta vücudum düzelsin ağdaya gidiyim yine jiletle alsam diğer gün yüne çıkıyor napıcam bilmiyorum böyle de gidemem hastaneye sürekli alttan ellerini sokuyolar
Zhdsngz SemihDamlaDalan agri da oldu sonrasında normalden bir tık fazla tabi dayanılmaz Birşey değil sonuçta temiz pak olmak en iyisi