Emine_dog Normal dogum yapan var mı acaba korkuyorum doğumda yükselir diye şimdiye kadar normal istedim ama bu aklima geldikçe kokuyorum
Dryalp Emine_dog tansiyonum var 17 10flndı hamilelikte düştü 12 8boylr olursa normal dedi ama hangisi hayırlısıysa o olsun bence
58Vildan Benim 15/10 dan düşmezdi Zeynep Kamil de yattım 3-4 gün birde son zamanlarda iyice yükseliyordu dogumda da yükseldi ama oğlum sorunsuz normal doğum ile Dünyaya geldi ben özele gitmedim biliyordum çünkü kesin sezeryan derlerdi
Emine_dog 58Vildan evet özel sezaryan dedi 37 gibi dogumu pilanlariz dedi ama bi de devlete gittim o çok yukselmezse yapalilirsin dedi ikisi farklı konuşunca kafam karşıtı ille normal diye tutturup bişey olmasindn da korkuyorum
58Vildan Emine_dog yok kuzum bu bebegim de 16/12 yi gördüm bana dogumla alakalı bişey demediler sen cok kilo almamaya dikkat et birde tansiyonun yükseldikçe kafanı yukarıda tut
Beker Emine_dog 14 e 8 i gördüm en yüksek ama protein kaçağı yoktu sadece çentik vardı sol atar da yapamazsın normal dedi
Emine_dog Dryalp ilaç la mi düştü tansiyonunuz ben günde 4 defa kullanma rağmen 138.98 lere kadar çıkıyo
Dryalp Emine_dog ilaç 3kullanıyorum alfamet benım de 13 9du arada yinede oluyor malesf ama yediklerime dikkat ediyorum şeker yüzünden de o da etki yapıyor faydası var birde pozitif olun olur mu takmayın bırseyı o da etkiliyor