Qnne123 Gobeginiz ne zaman görünmeye başladı kilolu olup çıkmaya başladı mi birde kilo aldınız mı çok merak ediyorum da
Kubraulupnr Qnne123 yerini belli etti 12. Hafta da ama kilolu olduğum için bunu pek anlayamıyorum ben🙈
2prensannesl Qnne123 82 kilo ile hamile kaldım 75 kiloya düştüm 18. Haftadayım şuan kilom 76 göbeğimde birazcık var yemek yiyince felan daha çok belirgin oluyor
Mahbuss Qnne123 6 kilo aldım 30. Haftadayım daha yeni anliyor herkes hamile olduğumu Karnım geç çıktı
hulya1esila 16.haftadan sonra karnım daha belli olmaya başladı benim ama bu 2. Gebelik ilkinde 20de belli olmustu
Qnne123 Kubraulupnr valla ben yaptığım testlerim negatif ama birden karnım şişmeye başladı şuan sanırsın hamileyim ya
Ozlem8989 Qnne123 canım benim testin pozitif olsa bile karnının çıkması için rahat 3 buçuk ay a ihtiyacı var. Gaz olabilir
Ohaezgi Qnne123 benim ilk hamileliğim canım şuanda ve 21.haftada birden çıkmaya başladı onun öncesinde dümdüz karnım vardı zayıfım çünkü 😂 gerçi hala zayıfım sadece karnım var 28.haftadayım 52 kiloyum
Kellebekk Benim 26.haftam karnım çıkmıyor kiiii diyordum 🤣🤣🤣son 2 hafta çıktı karnım belli oluyor çok şaşırdım ya 😊