Meneksekara Ben gördüm int 12 haftadan sonra emmeye başlar ama siz bunu ileriki haftalarda görebilirsiniz dedi acaba benim bebis önden mi gidiyor
Af_dmr Meneksekara bende 12+5 te gittiğimdeydi yanılmıyorsam görmüştüm emin olamamıştım video çekmiştim hatta. Sonra eve gelince tekrar izleyince çok duygulanmıştım 🥰
ipekursat Meneksekara 12+6 emerken yakaladık😋hatta eşim her kontrolde ekranı videoya alıyor ss aldım duvar kağıdı yaptım renkli de ilk kez o gün renkli görmüştüm 😂🥰
34_21_23 Meneksekara şanslıysanız görürsünüz 😊 benimki paso poposunu kaldırıyor ultrasonda başka bişeyini göremedik😀
Meneksekara Af_dmr doktor da söyledi çok şaşırmıştım çok değişik bir his bütün gün aklıma geldikçe güldüm 🥰
ipekursat Meneksekara bendeee öylee odaklanmaktan sağlığı iyi mi demekten aklıma bile gelmiyoo yanınızda biri girerse ona tembihleyin mutlakaa,sağlıkla gelsin miniğiniz🥰
ipekursat Meneksekara aaa anladım siz belki sekreterinden rica edersiniz ya da kendiniz halledersiniz annesi,bende sorun olmamıştı hiç eş