Beril_ Kızlar Doğum için evin temizliği ne yapılmadı çok detaya girilmeli mi yengem yeni Doğum yaptı mutfak dolapların içleri perdeler camlar hep elden geçti eşim karnın burnunda hiç gerek yok bebeğe birşey olmasın diyor Doğumdan sonra yaparsın diyor Doğumdan sonra da bebekle nasıl yapılır o temizlik
Tugce1803 Beril_ dip bucak herşey yapıldı. Pencereler, balkonlar, balkon pencereleri, halılar, perdeler, tüm dolaplar, buzdolabı, perdeler aklına ne geliyorsa
Snszasla Beril_ bende yapmayı düşünüyorum çok kendimi yormadan eşim evde iken perdeleri yıkarım o takar dolapları silebildigim kadar silerim halıları da yıkamaya verip koltukları yıkatsam yeter annem gelince de üzerinden geçer çok detaya giremem belki ama yinede yaparım ağırlaşıyoruz zaten gerçi 32 haftalığım su an ne zaman yapacagım halen o da ayrı konu 😀🤭
KMerveK Beril_ eşiniz çok haklin ne gerek var çocuğunuzdan değerli mi hem ufacık çocuk nerden bilsin temiz ev pis evi pandemiden dolayıda misafir gelmez bence kendinizi yormayin bende yapmayi düşünmüyorum acikcasi oldugu kadar
Merve6185 Tugce1803 Kaçıncı haftanızda başladınız canım temizliğe bende her gün 1 oda yapmayı düşünüyorum yavaş yavaş
Beril_ Snszasla bence başlamalısın yavaştan her gün bi odayı halletsen zaten anca olur son günlerinde de dinlenirsin bide bebeğin ne zaman geleceği de hiç belli olmuyor 🤷🏼♀️
Beril_ KMerveK misafir olarak kayınvalidemler görümcelerim gelecek yatılıya canım iki saatlik mesafe evlerimiz geldim mi bir buçuk hafta felan kalırlar eşimde Doğumdan sonra ben anneme yaptırırım ne gerekiyorsa diyor
Dilanilngi Beril_ siz zaten yapamazsınız,yapmamalısınız.. ben yardıma abla alıyorum dr zaten iş konusunda uyardı bebekten sonra 6ay ev işini kendime yasaklıyorum 🙈
Edakuz58 Beril_ canim dogumdan önce yaplmasi gerekio ilk gebelikte haliklari komple ckarip ykamaya vermstim karnim burnumdaydi ama yavas yavas tertemizce yaptm cock dogdktan sonra hic yapamazsn ben patates kzartyim dedim cock agliyordu altni kapat ac bi baktm patatsler simsiyah olms 😅😅perisanlamstim
Beril_ Edakuz58 hepimizin yaşayacağı durum o galiba çocuk uyusun karnımı doyurayım derdine mi düşecez yoksa temizlik derdine mi bence de Doğumdan önce yapılmalı ama yardımcı biri olmadan çok zor
yasen1 1 Ay önce yapıldı camlar falan silindi halılar yıkandı etti ama ev gene kirleniyor kendim yapabildiğim kadr yapiyorum.hergune bi iş koyuyorum artik son zamanlar duzenli olmaya çalışıyorum sadece olduğu kadr 😍
Gayeninannesiyesim Beril_ Kız anlamiyrum o kadar temizliği çocuk doğacak olmasa insanlar pislikten ölcekmiymis 😂😂
Mervetekmn Gayeninannesiyesim hahaha ay evet ya saçma gelıyo bu temızlık mevzusu bana zaten yapılıyor yanı😂😂😂
Kizimveoglumm Beril_ dip köşe temizlik eşim sağ olsun yapıyor dolapları falan temiz zaten halılarımı yolluyucam yıkamaya son hafta birde koltukları yıkatcam yeter 😇 tertemiz oldu
Tugce1803 Merve6185 31.haftada hallettim iyi ki halletmişim şimdi ellerim kitleniyo, uyuşuyo, belim ağrıyo🤦🏻♀️
Mervetekmn Beril_ valla ben zaten anlamıyorum bu temızlık mevzusunu zaten yapılıyor doğumdan sonra yap yanı allh korusun ne olur be olmaz ben yapmadım yanı yapmamda zaten sıkıp süpürüp toz alıyoruz esımle 1ay arayla perde yıakyıp asıyoruz sıgara ıcılmıyo zaten virüsten dolayı yapıyoruz doğum öncesi yapılan bu anda hurra oluyo çok yorucu oluyo oyuzden son zamanların asla yorma yüzmüş sona gelmıssın sil süpür toz tamam dolap içi falan nedir ya allh korusun bişe falan olur Yasa ver bazı esıne sılsın kurulasın 😂ben öyle yapıyorum 😂😂😂