Arifcaninannesi Kızlar peceteye surudgumde çok az kanamam geliyor pembe renkli leke tarzı sebebi nedir sizce birde çok kötü kokulu akıntım var geçen hafta doktora gittiğimde bebeğin kalp atışları var demisti
Cicilibicili Arifcaninannesi yerleşmeden dolayı lekelenme görülebiliyor bu haftalarda ama siz yine de doktora gidin. Progestan veriyolar çünkü lekelenme olduğunda. Kokulu akıntı da enfeksiyon belirtisidir. Gittiğinizde bunu da mutlaka söyleyin
elifnurrrr Arifcaninannesi Benim de 7+2 de başladı kanamam kahve rengi akıntım olduğu için 6 haftalıkken progestan başlamıştık düşük tehlikem var ara ara kanamam oluyo sürekli yatıyorum sende yatmaya çalış sürekli
Yenianne001 Arifcaninannesi geçmiş olsun muhtemelen tedbiren Progestan hap başlar, bol bol dinlen. İhmal edersen tekrarlar Allah korusun 🙏🏻🌸
elifnurrrr Arifcaninannesi Benim de 3 yaşında bir oğlum var yeğenimi çağırdım yanıma yanında kalabilecek birisi varsa mutlaka çağır Bence
Arifcaninannesi elifnurrrr cnm eşim polis memuru görev dolayısıyla hataydayim ailemiz urfad akaynanam bir haftaligina geldi ama geri dönmek zorunda çocukları okula gidiyor
elifnurrrr Arifcaninannesi Çok sıkıntılı ya ailen uzakta olduğu zman rabbim herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah