Birkiz asliiiiii87 bende avrupa hospital a gidiyorum hiç sıra beklemıyorum hatta 12 40 sa randevu 12 30 gıbı bıle alıyor muayne arasına yarım saat koyuyormuş
Hamileanne asliiiiii87 evet malesef koronadan dolayı artık kimse devlet hastanesini tercih etmiyor özel hastane devlet hastnesnden beter kalabalık oldu kendi paramızla rezil oluyoruz 😕🙄
asliiiiii87 Hamileanne ne yazik ki. Onlem onlem denilirken 20 kisi pencerelerin acilamadigi bir ortamda 1 saat oturup bekliyor. 5 dk doktoru gorup gidiyor. Allah korusun doktorlari da bizi de.
plnsrkn Zeyyakup merhabalar canım evet cok memnunum ama covid arttığı icin ocağa kadar olmayacağını söyledi randevu verilmedi kendileri döneceklermiş randevu için, ilgisi alakasi güzel ilk üç ay riskliydi her aradığımda direk kendisine ulaşıyordum onun güzelliği de var sen memnun musun kac haftalik bebiş
Zeyyakup plnsrkn Canım Nezihi hoca annem doktoruydu bende memnunum 11 haftalık hamileyim bu 3 gidişim olacak benim randevum 23 aralık ama kimse arayıp birşey demedi. Sen normal doğummu istiyorsun peki
plnsrkn Zeyyakup anladim benim dr normalde 14 uydu randevum 4 une çekmişlerdi normal olursa epidural normal diye düşünüyorum ama tabi var daha 28. Haftamdayim gidisat neyi gosterir bilemiyorum devam ediyor o zaman nezihi bey gidersen haber verirmisin peki çünkü bana kontrol randevu tarihi verilmedi belli degil diye
yusufbebekk447 Ben en fazla yarım saat bekliyorum o da erken alır diye erkenden gidiyorum .zamanım geldiğinde fazladan 15 dk ancak bekliyorum muayenem 10 dk sürüyordur .ilk tansiyon kilo ölçümü oluyor sonra ultrason 3,5 dk sonra kısa bir konuşma bu kadar .
Zeyyakup plnsrkn Siz bu ay gitmedinizmi yani ben en son Kasım 18 gittim Aralık 23 randevum vardı ama arayan olmadı beni bu ay randevu günüm bekliyordum düşük tehlikem var progestan içiyordum çünkü bu ay kesin gitmem lazım. Tabikide Aralık 23 gidersem haber veririm randevum 1 gün önce arayıp sorayım hatta siz en baştan 22 haftadır Nezihi hocaya mı gidiyorsunuz
Tugcekkkkk asliiiiii87 ben İstanbuldayım ve inan özelde 1 saat beklerken devlette 20dk de işim bitiyor
HBetul asliiiiii87 virüsten dolayı herkes özele geçmeye başladı daha iyi olacağını düşündüğü için bende özele gidiyorum ama devlette düzgün bir doktor bulamadığım için mecbur kaldım çok bekleme yaşamadım ben şuana kadar. 10 dk 15 dk dır beklemem maxsimum
plnsrkn Zeyyakup Canım ben 4 aralikta gittim en son normalde randevum 14 aralikti one çektiler ocaga kadar gideceği için ya hatta bi arkadaşım da var o da gidiyor ocakta muhtemel doğumu ona bile randevu verilmedi kendileri arayip bilgilendirecekti sonraki randevu için. Cok sevinirim haber veririsen 😊belkide vazgeçti gitmekten ama mutlaka sor bence
plnsrkn Zeyyakup tabi git ilk 4 ay ben de progestan kullandim icim rahat etmiyordu 2 haftada bi gittiğim de oldu hicbirsey olmaz Allahın izniyle 🙏
Mom092 asliiiiii87 yani tabi ki devletteki kadar uzun beklemiyorum ☺️ Ama bi yarim saat bekliyorum yarim saatte nst de geciyor 1 saat flan ultrason muayenemde 5-10 dk sürüyor