Mrzy28-c Betulmtn inşallah cnm olur olur merak etme ben bide takviye olsun diye böğürtlen kökü içtim eşimle çok faydalı oda
Betulmtn Mrzy28-c valla bende yaptım kendi çapımda bisey ler de. Altın süt içtim. Belime yaki yapıştırdım. Biraz soğan kürü yaptım bakalım 😅 artık olsun inşallah
Mrzy28-c Beety26 napalım biz şimdi belirti var mı sende bişiler teste karar veremedim bekleyin diyorum sende haberdar et
Betulmtn Beety26 göğüslerim sismisti ve hassastı.son gün bulantım da başlayınca suphelenip test yaptım zaten.
Mrzy28-c Beety26 ay evet benimde eğilince felan daha dolgun duruyor normalde adete yakın Soner dur bakalım 🤔
Beety26 Mrzy28-c aynen oyle adete yakin soner. Ben 4 5 aydit duzneli adet oluyorum hep yumurtam catlamasinin 19.gunu adet olurum hepp he hep. Bugun. 19.gnm bugu Allahin yardimiyla gecsem. Yari test yapicam. Acaba cikarmi?
Mrzy28-c Beety26 tatbiki de çıkar artık senin fazla olmuş burda hep 12 14 gün 15 16 günlerde test yapıp öğreniyorlar sen suan baksan zaten öğrenirsin hadi inşallah olur
Beety26 Betulmtn ben bu ay Adetin 5. Gunu femara basladim +3 gun estfom+5 gun mebopur+ovitewlle+progesran gitil bularla yanasi ayni zamabda ayni gu lerde 15 gun sogan kuru
Betulmtn Beety26 yok değilim. Kimyasal gebelikmis. Geçen ay geçirdim. Ama inşallah bu ay sağlıklı olur daha adet tarihime 10 gün var
Beety26 Betulmtn 2.deneme Deneme temmuzde yalniz femara+ve ovitrelle O zaman endemtrum 8,2 idi. Dr o yuzdeeeenn tutmadi dedi.
Mrzy28-c Beety26 rahim duvarı fazla oluşmamış demek yani en az 15 mm olması gerekiyor diye biliyorum otuzdan estrofem hergün kullanıyorum bende klomen incelttiniz için rahim duvarını