gulbahar0505 Merhaba anneler bebeğim için kendi odama koyabilcegim iki kapakli felan ELBİSE dolabı arıyorum sizden de önerilerinizi bekliyorum resimli olarak atarsanız sevinirim sizler neler kullanıyorsunuz bebeğinizin eşyaları için :)
aybkkra gulbahar0505 ben şifonyer ile 9 kapaklı plastik dolaplardan aldım. Şifonyere kıyafetlerini plastik dolabada ıvır zıvırlarını koyacam ☺️
Zeyyno_ gulbahar0505 Benm yatak dolabım var boydan boya bi duvar sağ tarafı elbise dolabı sol tarafı yatak dolabı sağ tarafın ikili kısmını bebişime ayırdım kıyafetleri orda şimdilik oda yapana kadar 🤗🤗
Dilanilngi gulbahar0505 ben ikeadan şifonyer ve dolap aldım ama fotoğraf atmayı bilmiyorum,kesinlikle şifonyer şart bütün dağınıklığı topluyor
derinsart ben daha almadım ama odamız kücük oldugundan bebege 2 kapaklı dolap alcaz bi tane takım bulduk çilek mobilyada iki kapaklı cilek cotton modeline bakarsaniz hem içersinde kücük olmasina ragmen cok raf var ve iki askılık var
SNM1idil İkea Visthus model dolap ve şifonyeri çok çok güzel bol fonksiyonlu ve şık . İnternete model adını yazarsanız inceleyebilirsiniz.
2bebekbirana gulbahar0505 Bebek mobilyacisi var oturduğum şehirde ordan aldım o yüzden nerde satıldığını bilmiyorum Hamileyim-mutluyum