Dua35 Arkadaşlar merhaba bugün 8 haftalık olduk çok şükür,ben gebeliği öğrendiğimden bu yana tek doktora gidiyorum özelde ama bir doktor da devlet hastanesinde mi edinsem diye düşündüm sizlerin nasıl?
KadriyeSaglam Dua35 ister özel ister devlet bence başka bir hastanede daha doktorun olsun canım komşum da sen gibi başından sonuna tek doktora gitti sezeryan günü verildi ve doktor korona oldu. Bu yüzden Hiç bilmediği bir doktora doğuma gitti komşum
Ozdmrkbraa Dua35 ben 30.haftaya kadar özel de tek doktora gittim sonrasında devletteyse doktor edindim şu an 34+4 teyim devlette her kontrol zamanında sıra bulmak zor oluyor ama özele devam ettiğim için çok sıkıntı etmiyorum
Nazliakm Dua35 ben bir özelde doktorum var bir devlette :) kontrol zamanları birer haftayla ikisinede gidiyorum. Tahlil sonuçlarımı ikisinede gösteriyorum. Şehir hastanesinde ultrason kötü birde. Ama gel görki daha karar veremedm hangisinde doğum yapacağıma :/
ilknr_ylmz94 Bende bir özele bir devlete gidiyorum iki doktorum var aynı konularda ikisinden de bilgi alıyorum kıyaslıyorum