UrazyadaMasal Ftmgns 36 dolduktan sonra ciddi bir problem olmadığı sürece kuveze alınmıyor zaten canım. Strese sokmayın kendinizi rahat olun. Bu güzel anların tadını çıkarın.
Skran Ftmgns ay amın ısnalh ben çok bekledim her gün ne zman bı belırtı olacak dıye yatıp kalkıyordum
Skran Cnsuyakan benımde oyle sımdı geldı beyaz akıntının ıcınde hafıf kan vardı böyle damar seklı gıbı
Cnsuyakan Skran çok azdi benimki cnm tamamı gelmedi galiba heran gelebilir diye bekliyorum böyle ara ara gelebilir mi acaba yoksa bir kere mi geliyor
Skran Tugbanur_19 yeşili bılmıyorum ama dedıgınız gıbı akıntı olmussa nısan olabılır benımde akıntıdan sonra agrılarım sancılarım ufaktan oluyor
Tugbanur_19 Skran benim 3 gündr akıntm sıklaştı dediğm şekilde ve sancılarımda sık oluyo ilk hamilelik olduģu için korkuyorumda ne olduğunu da anlamıyorum o yüzden sordum
Skran Tugbanur_19 benım de ılk öyleydi kansız akıntı geldı sımdı baktım bıse aktı gıbı gıttım kanlı akıntı geldı
Tugbanur_19 Skran benimde 3 gündr yoğun akıntım oluyo ama kan veya pembelik faln yok henüz ama akıntım normalden değişik oldu ondan şüphelendim ilk hamileliģm olduğu için anlamıyorum da
Skran Cnsuyakan ara ara gelebılıyor ıste bende ıkı defa geldı biri sulu çok akıntı dıgerıde kanlı olan herkezde farklı oluyor heralde bende bılmıyorum tam
Tugbanur_19 UrazyadaMasal hmm benimde krem gibi çok yoğun kıvamda oldu biraz sonra mukus gibi geldi beyazmsı ilk hamileliğm olduģu içinde anlamıyorum araştırıyorum netten tam bişyde çıkmıyo
Damyys Tugbanur_19 benden de bugün aynı şekilde geldi yeşilimsi siz dra sorabildinizmi bi cevap aldınızmı acaba