mervemom 3lü test yaptırmayı düşünen var mı? Varsa nedeni nedir? Bir de üçlü test nasıl yapılıyor, nelere bakılıyor?
halitefe mervemom 2 li testi temiz.çıkınca doktorum gerek yok demişti ama yaptırmak istemiştim yani bence yaptır bana göre her test yapılmalı hiç kaçırılmadan
Umay05 mervemom 2li test sonucunda riskim düşük çıktı doktorum 3lü testte 2li test bazen zıt şeyler söylüyor kafa karıştırmaya gerek yok bu değerlerle yapmayalım dedi aksi bir durumda boşuna sıvı almış oluruz dedi bende yaptırmadım
Bgs mervemom ben ikili testi yaptırdım temiz çıktı sonra doktorum üçlü testide yaptı o da temiz çıktı. İkili test gibi ölçümleri yapılıyor ve kan alınıyor
Cns3 Ayazzzzzz benim duyduğum kan verilecekmiş eğer downsendromu tarzı bi hastalık olasılığı yüksek çıkarsa karından sıvı alıp daha net bı testle bakıyorlar tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum bende bu hafta yaptırcm tırsmaya başladım 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Umay05 Ayazzzzzz hayır hayır yine aynı şekilde kandan bakıyorlar ama bi şüphe duyarsa karından sıvı alıyorlar doktorum o yüzden 2li testin çok düşük 3le kafa karıştırmayalım dedi
Ayazzzzzz Cns3 ikiliyi yaptirdiniz mi? Ben ikiliyi yaptirmişdim , doktor 3-lüye gerek yok dedi. Bide detayli Renkli ultrasonda yani Allah gösdermesin bir sorun olursa gözüküyor deyil mi?
Cns3 Ayazzzzzz işte malesef ben ikiliyi yaptırmadım KESK’e yaptırsaydım 😞 bildiğim kadarıyla detaylıda görünür sanırım ya valla bende pek bilmiyorum ama ikiliyi yaptırıp temiz cıkanlara dr 3lüyü yaptırmana gerek yok diyormuş zaten bende öyle duydum hep
Alperefet Ayazzzzzz ikili yaptırdım bir sorun çıkmamıstı üçlü yaptırmadım 21. Haftadayım şimdi detaylı yaptırdım onda bir sürü sorun cıktı bende de
Zafsim0801 Ayazzzzzz ben ıkılıyıııı yaptırdım temız dedi doktor ama genede detaylıyı yaptıralım dedim Aralık’ta yaptırcam
Alperefet Cns3 benim bütün sorunlar detaylıda çıktı malesef ikili temiz cıkınca üçlü istememişti doktorum😔
Alperefet mervemom canım benim de ikili testim normal çıkmıştı üçlü yaptırmadım ama detaylıda bir sürü sorun çıktı şoka girdik ve çöktük eşimle amniyosentez istediler ondan korktuğum için fetal dna yaptırıcam mümkünse yaptırın bence
Ayazzzzzz Alperefet korkutdunuz brni gerçekten😞😢her şeyiyle kabulum o bebeyim brnim ama onun kötü olmasina dayanamam ki. ALLAH bebeklerimizi korusun
Cns3 Alperefet yaa rabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin inşallah umarım hepimizin evlatları sağlıklı doğar çok geçmiş olsun🙏🏻🙏🏻😔
Alperefet Ayazzzzzz nazal kemik kısalığı, kalbinde parlaklık ve sol böbrek genişlemesi bu üçü down bulgusuymus 😔 amniyosentez istedi bu yüzden…
Alperefet Ayazzzzzz amin inşallah hepimizin bebeği sağlıklı bir şekilde doğar, yarın fetal dna yaptıracağım amniyosentez yerine sonra on gün sonuç beklicem😔