Astadavistabeybi ArasMom34 ben 1 numarasını almıştım ama doğmadı daha acaba 2 numarayı alsam mı bebek kullanır mı bilmediğim için kararsız kaldım
Elifeg Astadavistabeybi yigenim 1 haftada 1 paket bitirdi 1 numaradan 2 tane daha aldı ve bebeği 3800 doğdu🙈
ArasMom34 Astadavistabeybi bebişin kilosuna göre değişiyor benimki iri kilolu bebişti 1 numara 1 paket kullanıp 2 numaraya geçtim
Adeviye Oz-lem canım sleepynin iki Numarası ile primanın bir Numarası hemen hemen aynı boyda ben almamıştım ama sleepynin bir Numarası küçükmüş alırsan çok alma iki daha fazla al
Astadavistabeybi Elifeg yeni doğan için 1 paket tek aldım 80 Li yeter mi artar mı bilmiyorum bebek pişik olur mu acaba gidip alsam mı 😻😬
annepanda Elifeg 1 pakette kac adet vardi. Yani hangi paketten bitirdi. Bizde simdiden almak istiyoruz da baslayalim yavastan..
Elifeg Astadavistabeybi valla doğuma gün sayıyorum aynı durumdayım ben 42li 1 numara bi paket aldım şu an nasıl alsam bilemiyorum pişik yapar mı onu da bilmiyorum
ArasMom34 Astadavistabeybi 1 numara 1 paket yeterli 2 numaradan 2 paket alabilirsiniz baya gidiyor bende pişik yapar mı diye stoklamadım ☺️ Ama hiç bir sorun olmadı hastane doğum yapınca bezinide verin yanında ilk ne kullanırsa sorun yaşamıyor
ArasMom34 Elifeg dediğim gibi doğar doğmaz kendi bezini mutlaka verin bizde var diyorlar ama kabul etmeyin nasıl alışırsa öyle gidiyor şükür bizde pişik olmadı sağlıkla kucağınıza alın inş 🙏
annepanda ArasMom34 hosgeldin bbeek kolisinden almak istiyordum o zaman şimdilik 2 koli ondan alayim. Sonra 3. 4 alayim dursun.. akmaz kokmaz. Yetmeyeni o gun aliriz..