Hilalyigitulec Merhaba hanımlar Dünden beri karnımın alt tarafı ağrıyo lavaboya giderken falan artiyo özellikle. Geçen hafta doktora gitmiştim enfeksiyon olduğunu söyledi ilaç fitil verdi onları kullanıyorum. Ama o zaman ağrım falan yoktu dünden beri çok agriyo . Bu gece de üstüm açılmış Galiba sancı ile kalktım. İyice sıcak tutunca hafifliyo. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda.22. haftamdayim. Enfeksiyon gebelikte çok tehlikeli dedikleri için de korkuyorum doktor da yok pazar bugün napicagimi şaşırdım 😔
Ftmhsyn92 Hilalyigitulec gazda ağrı yapabiliyor,ayaklarınızı sıcak tutun,bol su tüketin,tevekkül edin,hep iyi düşünün iyi olsun,hamileliğinizle stresle yaşamayın bi bakmışsınız bebeğinizi kucağınıza almışsınız☺️
Gizemceylan Hilalyigitulec büyük ihtimalle enfeksiyondan benim de öyle oldu çünkü başta daha hafif ağrıydı sonra fazlalaştı dikkat edin düşük riski var sancılarım başlamıştı benim de kasılmamda vardı hatta iğne kullandım bi süre mecburen geçti şükür ki yoksa hastaneye yatıcaktım bol bol su içmeniz lazım 3 litre civarı günde
Yesilimmm Evet enfeksiyon kasıkta agrı yapıyor ilaçların vesa endişelenme kolay atlatılıyor bide bol su içmen lzm
ecembugra53 Hilalyigitulec doktora git canım bol su tüket kabak çekirdeği bol tüket ben hamilelik boyunca cok yedim cok faydasını gördüm hemde bebeğe cok yararlı
Hilalyigitulec Ftmhsyn92 inşallah :) onun hayaliyle atlatmaya çalışıyorum zaten stresimi korkularımı :)
semakr Canım 35 haftalığım bende de enfeksiyon var şu an fitil ve antibiyotik tedavisi görüyorum dediklerin bende de oluyor bol bol su tüket sık sık tuvalete çıkar atarsın inşallah. Ama bence yarın yine de bi doktoruna görün çünkü gebeliğinin erken dönemlerimdesin ne olur ne olmaz
Gizemceylan Hilalyigitulec öncesinde yoktu sancılarım ve kasılmam olunca açılma var mı diye baktı doktorum