Havvaoz Kızlar merhaba programa göre 8.haftadayız ama ben hem keseyi hemde kalbini dinlemek için bekledim , doktora sadece kan testi için gittim bidaha gitmedim sizce artık gitmelimiyim ? Kalp atışlarını duyabilirmiyim ?
ecemeric Havvaoz bence gidin duyabilirsiniz büyük ihtimalle. Ben 8 hafta 5 günlükken gittiğimde bebiş epey şekillenmiş hareket ediyordu ultrasonda. Kalp sesini de duymustuk. Muhtemelen duyarsınız siz de ☺️ ama duyamazsaniz da endişelenmeyin öyle bir durumda 10.haftaya kadar duyarsınız diyorlar
Nurgull__ Havvaoz 6. Haftadan sonra duyuluyor kalp atışları bence git bi baksın bende ilk sadece kan testinden gebesin demişti ben keseyide görmek istiyorum Allah korusun dış gebelikten falan korkuyorum demiştim öyle baktı bi git kese olmuş mu bak kalp atışları dinle için rahatlasın bence 🙏🏼 Zaten o kalp atış sesi Dünyanın en güzel sesi geliyor insana
halitefe Havvaoz geç bile kalmışsın canım nasıl dayandın 5 ye keseyi 6. Haftada kalp atışını duyarsın kesin git yani hem kontrol için hem bebek ne durumda hem vitaminler falan için hemde artık bu haftalarda bazı testler yapılır
Oznrrd Havvaoz 8. Haftada kalp atışını duyarsınız doktor beni kalp atışını dinlemek için 8. Haftada çağırmıştı 😊
Havvaoz ecemeric teşekkür ederim son adet tarihim 27 Eylül , buna göre hesaplanıyor sanırım yarın doktora gidicez umarım güzel haberler alırız 😊
Almira_21 Benimde son adet tarihim 3 Eylül ama doktorumuz şu an 10 haftalıksın diyor geç döllenme olabilirmi acaba ?
Almira_21 Havvaoz tabi bebeği bile gördüm içimde oynuyor vallahi sürekli harekette ultrasondayken gördüm