Ecem33 Hanımlar merhabalar 🙋🏼♀️ Sizlerün bir konuda fikrine ihtiyacım var daha doğrusu düşüncelerinize. Şimdi oğlumun ismini koyarken ben Miran koydum babasıda kimliğine ek isim yazdırdı ama kimse ikinci ismi kimse bilmiyor ve seslenmiyor bile. Şimdi ise kızımız olacak inşallah 🙏🏻 Babasıda cennet ismini çok istiyor sevgiliyken bile söylüyordu. Şimdi bende oğlumda ki gibi olsun istemiyorum ikinci ismi olmasın cennet ismine uyumlu olsun diyorum ama bir yanımda oğluma uyumlu isim olsun diyor. Çok kararsızım yaa 🙈☺️
Esma-4242 Ecem33 ilkini sen koymusun bak ne güzel bence ikinci isim çocuğa külfet gibi geliyo bana bence direk cennet olsun kardeşiyle uyumlu olsa nolck büyüdükçe herkes kendi bir birey olarak kalacak
Tugce1803 Ecem33 ikinci isim yükten başka birşey değil, kendimde iki isimliyim burda bile tek ismim yazıyor☺️Cennet istiyorsa tek Cennet olsun yanına isim eklemeyin, ilk çocuğunuza siz isim vermişsiniz diye söylüyorum
Ecem33 Tugce1803 oğlumda öyle herkes miran biliyor kimse muhammed miran diye seslenmiyor. Babası koydu ikinci ismi ama o bile seslenmiyor hiç. Bu sefer çok anlamsız geliyor banada
Ecem33 Tugce1803 oğlumda öyle herkes miran biliyor kimse muhammed miran diye seslenmiyor. Babası koydu ikinci ismi ama o bile seslenmiyor hiç. Bu sefer çok anlamsız geliyor banada