chaos Kızlar 37+4 gebeyim annem şehir dışından doğum için gelecek 38+0 oluyorum geleceği gün erken olur mu ki diyor bende bilemedim 39+0da mı gelse bi yandanda bebeğin ne zaman geleceği belli olmuyor ki, sizin aileniz ne zaman geldi veya gelecek
ozlem-06atli chaos Ben 20 gün sonra sezeryan olacağım. 10 gün sonra annem gelecek. Evi temizleyecek. Son kez çantamı kontrol edeceğiz. Hazırız ama yine de son kez bakacağız. Bence şu an gelmesi çok ideal. Sana çok yardımcı olur. Evinin işlerini felan yapar.
Nursahcan chaos canım bence cagır nolur nolmaz cunku 38 de genelde bebekler gelır acılman agrın falan varsa cagır ben son aykma gırdıgımde eşimin annesine geldık burda kalıyoruz nolur nolmaz diye
Elifaysu chaos ben 36haftalliken annemlere gitmeyi düşünüyorum.ozamanlar daha zor olacağı için aynı şehirdeyiz beş dakikalık yol🤗bana kendi evinde bakmak istedi 🤗
Eserekliruhalim Benim annem 39+2 de geldi. 39+4 de dogum yaptim. Ben erken olacagini dusunmemistim yani belli olmuyor
chaos Eserekliruhalim serpil bu arada nes kuaföre gittim ayla hanım yoktu ama sarışın bi bayan yaptı çok memnun kaldım teşekkür ederim tavsiyen için bebiş gelmezse tekrar oraya gideceğim taksiyle 10dk falan sürdü uzakta değilmiş öyle
Silay35 chaos ay aynı sorun bende de var 36’ya yeni girdim ve erken gelsin istemiyorum. Sıkılır sonra. Ama bebek erken doğarsa diye de kafama takılıyor. 🤦♀️😞
chaos Silay35 aynen öyle bide bizim evde TV falanda yok izlemediğimiz için gelen büyükler çok sıkılıyor öyle alışmışlarki gözlerini dikip tüm gün bakmaya 😂 bi yandanda hadi doğarsa ha dedin mi çıkıp gelemez 2 3 günü bulur toparlanıp gelmesi
minnoscan chaos şehir dışındaysa gelsin bence baksanıza vaka sayıları da artıyor belki yine şehirlerarası ulaşım yasağı falan gelir
chaos minnoscan ondan çok korkuyorum zaten yasak olurda gelemez diye tek başıma bakamam çünkü hiç tecrübem yok
chaos Eserekliruhalim Gittiğimde yoktu bir dahakine ona yaptıracağım bende bebiş o zamana gelmezse tabi 😅
chaos Eserekliruhalim Ya ben doğuramayacağımı bildiğim halde erkenden gittim belki alttan bakar diye gittim yoksa 39da gitmeyi düşünüyordum gelesi yok çünkü biliyorum 40ı bulacak, inşallah hemen tekrar ağdaya gelecek kıvama gelir yoksa iyice sıkıntı 😂
chaos Eserekliruhalim kanalda şimdilik normal görünüyor ama Allah bilir tabi hiç doğum belirtisi yok daha suni sancıya kalırım gibi
Sibelkarakaya @minnoscan yasak olsa bile şey diye biliyorum e devlet üzerinden seyahat izni alınabiliyor diye biliyorum doğum izni için öyle değil miydi ya içime bi kuşku düştür şimdi