aysenur_3460 32+2 günlük hamileyim ve 4 gündür bel ağrısı çekiyorum benim gibi yaşayan varmı acaba sancı olmadan bel ağrısıyla doğuma giden çok merak ediyorum doktora gittiğimde yalancı kasılmalar başlamış olabilir dedi ne kadar doğru bilmiyorum yaşayan varsa benimle paylaşabilirmisiniz lütfen🙏🏻
Seda_nurkrdnz aysenur_3460 ahh bacım sorma ben 36+4 oldum 5 6 haftadan beri çekiyorum uyku falan yok normal yani bebişler büyüdükçe baskı da artıyor 🙏🙏
aysenur_3460 Seda_nurkrdnz yaaa doğum yapana kadar ağrı devam deseniize çok zor bişey bu ya 1 saat bile ayakta dursam Ağrı’da değil ki sızıntı şekilde giriyo ve canım çok pis acıyoo sizdedemi öğle yoksa😟
Mrn47 Bende de o haftalar başladı bel ağrısı, şuan 34+3 deyim 10 dk ayakta durayım bel ağrısından ölüyorum artık sancı mı, yoksa ağırlaştık artık iyice ondan mı bilemicem ama çok kötü oluyor ağrısı 😕
aysenur_3460 Mrn47 aynen çok kötü sızıntı şekilde benimki allahım yardımcımız olsun doğuma kadar inşallah🤲🏻
Seda_nurkrdnz aysenur_3460 evet cnm sürekli ağrı oluyor bende ama bazen sanki bıçak batıyor gibi oluyor