Merhaba hanımlar 🙏🖐️ en cok sevdiğim seyy uzun doğum hikayeleri okumaktı bugun de kendi hikayemi yazıyorum işte size 🖐️🙏
Bilenler bilir riskli bir gebelik geçirdim ilk 3 ay hastanede daha sonra evde serum tedavisi gördüm 🙏 erken doğar dediler ama direndik 38 e kadar 🙏🙏 İki gündür hastaneye gidip geliyorum devamlı olarak hareketlerde yavaşlama var die hergün nst’ye bağlanıyordum. Dün aksam yani 20.11.2020 tarihinde aksam hafiften kanamam oldu ve sancılar bastırmaya başladı. Doktoru aradım hemen gel dedi gittim açılma başlamış 2 cm dedi nst ye bağladılar tekrardan. Sancılar dağ gibi olmuş 100 ü geçti geçecek neredeyse. Nst sonuclarını ebeler doktora gönderdi ve doktor cevap olarak hemen hazırlayın doğuma alalım dedi 🙏 beni bir korku sardı ki anlatamam. Ellerim ayaklarım titremeye başladı. Doktorum geldi ve ameliyathaneye indik. Hemen damar yolum açıldı sırtımdan iğne vurulacağı zaman çok korktum ama inanın hiç hissetmedim damar yolu daha cok acıttı canımı. Sonrasında göz açıp kapayıncaya kadar bitmişti herşey bebeğim kucağımdaydı çok sükür 🙏🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 🙏🙏 hemen sütüm geldi ve emiyor çok şükür bitanecik kızım 😍 Sorularınız varsa cevap veririm 🙏Herkese hayırlı doğumlar dilerim 🙏🙏🙏😍❤️