Ozbek42 Tatlisannedilekk uni baby ürünlerinin içeriğinin temiz olmadıgını hatırlıyorum bilginiz olsun 🙈 mühendisinoğlu sayfasında incelemiştti.. en güzeli granül sabun 👍👍tavsiye ederim
Seynaz15 irva Kokusu nasıl acaba? Ben de siveno ile arasında kaldım da. Kokulu bir şey istemiyorum mis gibi bebek kokusu olsun istiyorum 🥰
semakr Minoris sıvı deterjanını kullanmanızı öneririm. Hem kokusuz hem doğal üstelik antialerjik hatta kendi lohusa takımımı da onunla yıkayacağım neticede bebeğim benim kıyafetimden de etkilenebilir
Mom046 haziranin25i Memnun kaldınız mı duru granül aldım deneme amaçlı bi kaç parça yıkadım ama çok sevemedim
haziranin25i Mom046 evet memnunum. Yumuş yumuş oldu. İçeriğide organik muhendisinoglu nun yıldızlar listesinden seçip arkadaşımın da kullanıp memnun kalmasıyla aldım. Aldığım her ürünü onunla yıkadım utuledim kaldırdım 🌸🤗
L183 RumeysaBilici ebebekten sabun tozu aldım yumuşatıcı bebeklerde önerilmiyor o yüzden almadım ilk bebeğime kullanmıştım alerji yapmıştı yumuşatıcı Dr direk yasakladı
Mom092 RumeysaBilici Dalin sivi aldim begenmedim leke vardi cikarmadi. Duru granülle yikadim leke kalmadi cok beğendim
Zafsim0801 RumeysaBilici Dalin istiyordum ama çok fazla araştırma sonucu artık kimyasali fazlaymış ne şampuan ne deterjan tercih etmıcem Dalin , Ben tüm ürünleri bez hariç BABYME ALICAM 💕
Myssr RumeysaBilici muhendisinoglu sayfası var instagramda oraya bakmanizi oneririm temiz içerikli ürünleri paylaşıyor