Tugbaumit İlk doğumum olucak normal istiyorum çok şükür şuan öyle ilerliyor ama epidural normal doğumun herkes daha iyi olduğunu söylüyor ama geçen bir sağlıkçı Ablam epidural normal Doğumun daha zor olcağını ağrı hissetmediğin için ıkınamazsın doğuramazsın dedi epidural normal Doğum yapan varmı ?
DilanArven Tugbaumit bende bu sebepten Epiduralden vazgectim. 35 haftalığım insallah normal dogum olacak 🙆
hjertemami Tugbaumit ben iki kızımda epidural normal Doğum yaptım. İyi di ağrıları aldı ama ıkınmakta zorlandım. Çünkü hissetmiyorsın. Bu kez allah izin verirse epidural düşünmüyorum.
2prensessannesi Tugbaumit canim epiduralde dogum daha kolay tabiki sancilari hissetmiyosun ama ikinmayi hissediyosun ve ikiniyosun.
Tugbaumit DilanArven bende 28 haftalık oldum başından beri normal Doğum istiyorum ama korkmuyorda değilim Allah biliyor 😂
Nergiztn Valla canım benim çok az kaldı doğuma ve daha 2 gün önce doktorumla epidural normal doğuma karar verdik. İlk doğumum ve bebeğimi hem kucağıma almak kendimde olmak istiyorum
Tugbaumit Nergiztn sağlıkla bir avazda kucağına al inŞAllah canım doğurunca bizide bilgilendir nolur ya kafam çok karıştı
Ayazim Doğum yapmadım 25 haftaligim ama bu konuda çok başlık açıldı ve çoğu epidural yapan arkadaş ıkınma hissinin olduğunu söyledi bende epidural düşünüyorum ama nasip bakalim
Tugbaumit Ayazim ben bu başlıkta görmedim görseydim ordan Bilgi edinirdim 🤗 ama bakalım bende epidural istiyorum inŞAllah dediğin gibidir 🤗🤗
MihrisahVeAnnesi Bende epidural istiyorum bakalım ne olucak 🤷🏻♀️ Acı eşigim düşük mecvur yaptıracam 🙃
Tugbaumit MihrisahVeAnnesi benimde öyle normal Doğum istiyorum ama epidural olması lazım doktorumda onayladı ama korkuyorum 😂
Asrinbaby hjertemami sız doğum yapmışsınız size sorayim 😊 doğumdan sonra alttaki dikişler yüzünden tuvalete giremiyormuş anneler doğru mu? Afedersin çişini yaparken bile ağlaya ağlaya yapıyomuş 😣 hatta 20 günden önce dikişler atmıyormuş doğru mu ?
Ayazim Tugbaumit kişiye gore degisiyo mu acaba çok az kişinin kasilmayi hissetmiyosun dediğini duydum genelde çoğunluk hissettiğini söyledi en iyisi doktorla konuşmak 😊
2prensessannesi Tugbaumit eger skntili bi durum olsaydi doktorlar bunu rahatlikla yapmazdi. Sen gecmis postlarabak epiduralle dogum yapanlar hep cok guzel yorum yapmislar ,4 cm acikliktan sonra epidurali alinca kus gibi olduk diyorlardi. Doktorlar bebisleri asla tehlikeye atmazlar
Duruannesi Sancı çekmekte bir şey yok Kızlar son dakikalar zorluyor o da yoruluyorsun ondan 10 saat sancı çekmiş biri olarak konuşuyorum 😂 korkmayın yani bebek doğduktan sonraki haz pahapiçilemez
Gulyllu Bende ilk doğumum da epidural anlaşmıştık ama bebek cok aşağıda diye yapmadılar Ama sunu söylemeyim ki hiç agru cekmiyorsubuz diye bişey yok kızlar yine de biraz açılma olması lazım ki iğne vursunlar