Elif0661 canım merhaba 🌼 şöyle benim bahsettiğim Ayhan bey trabzon numuna hastanesi var ya oradan emekli 30 yıllık Bi hekim. Emekli olduktan sonra klinik açmış kendine. Ben doğumda yaşanan sıkıntılar sebebiyle bir evladımı kaybettim başka bir şehirde o yüzden hassasiyetimi ve özel durumumu anlattım çok çok ilgili ve bilgisiyle insanı çok rahatlatan bir doktor. Gidip pişman olan hiç kimseyi görmedim şimdiye kadar inan ki. Korkularımı anlattım. Bu gebeliğimde de Kanama alanım vardı onun takibini çok güzel yaptı beni hiç korkutmadı güzel güzel konuştu hep. Bence bir kere olsun git Bi dene pişman olacağını sanmıyorum 😊 bide kliniği genelde kalabalık olmuyor yarım saat arayla randevu veriyorlar zaten öyle özelde kiler gibi 10dk da bir randevusu yok ilk odasına girince önce seninle konuşuyor durumunu soruyor sonra ultrason odasına geçiyorsun 20dkdan fazla ultrasonda inceliyor sağını solunu. Ben hep cumartesileri gidiyorum giresundan geldiğim içn eşimin işinden dolayı😊 daha hiç başka Bi hastayla karşılaşmadım 😂 haftasonu çok kalabalık olmuyormuş 😂 tek ben oluyorum giriyorum çıkıyorum gidiyorum kendime özel muayene gibi aynı 😂