Minadoga Selammm, 🎡🎡🎡 saçlarımı düzleştirdikten bir saat sonra hepsi geri elektirikleniyo kabarıyor, saçları öyle olupta buna çözüm bulan varmı, ve buna karşı en iyi düzleştirici önerisi olan var mı💜🙏
emine86 Minadoga 13 yıl önce beko dan almıştım çok da memnunum hala kullanıyorum tam kurumasını beklemeden duzlestiriyorum hiç de elektiriklenme problemi yaşamadım
Babyy1S Minadoga arzum buka kullanıyorum benm kullandigim duzlestirici tek sefer de düzleştiriyor ama saç yapınıza da bağlı benm saclarm kalın olmadiği icin duzlestiricimden memnunum bu yüzden
1anne- Minadoga john frieda markasının elektriklenmeyi önleyici saç serumu var çok övülüyor ona da bakabilirsin
Yenianne001 Minadoga saç düzleştiricisinde tek iyi marka remington dur üstüne tanımam. Bir bakın ben çok memnunum kalın saçlarımı 5dkda düzelştiriyor
Drydrya Philips kullanıyorum bekarken götürmedim anneme bıraktım evliyken tekrar synı düzleştiricimden aldım o derece memnunum :)
ymc0355 Philips tek geçerim her modeli harika argan yağı kullan diyen olmuş argan yağı düzleştiriciden önce kullanılır düzleştirilen saça sürülürse bozulur saç
Drydrya SMin evet bu modeli :) ne kadar pahalılanmış şoktayım şuan 2 sene önce 300 gibi bi fiyata almıştım 800 olmuş nerdeyseee ayak altından kaldırayım em iyisi baya değerlenmiş :)