Anne54 Aysimamizz Aras arel aren karya karan meriç ben bu isimleri çok seviyorum benimde oğlum olucak dün öğrendim ama babası beğenmiyor bizde isim araştırıyoruz ☺️
Aysimamizz Bende buluyorum isim babasina begendiremiyom nenesine begendiremiyorum bende hoşlarına gidecek bir isim istiyorum hepimizin içine sinsin istiyorum
ZEHRA3518 Aysimamizz aynen Asaf ismi ağır diyorlar sanki yaşlı bı adamı çağırıyor hissi veriyor diyorlar ama ben çok beğeniyorum aldırış etmiyorum.Daha degisirmi fikrim bilmiyorum günümüz çok nasıl olsa☺️
fulyaablaoluyor Aysimamizz bir sizden bir ben den olsun de kiz ben esimle daha en bas anlastim kiz olursa ben koyucam erkek olursa esim ki ona guveniyorum biliyorum ki guzel kurani kerimden koyacak
EdanrAy Bende şuan isim arayışı icerisindeyim anlamına çok önem veriyorum. Duhan, Umut., Ensar, Huzeyfe, Enhar
Biricik1818 Aysimamizz benimde 3 . Oğlum olucak nasip olursa 1.Oğluma .Furkan Oğluma Talha bu oğlumada YİĞİT EREN koyucam büyük ihtimal
anapanda12 Oğlum 1.5 yaşında Adı Ahmet Selim 🥰 bu iki ismi yanyana koyan kim varsa oğlum haylaz diyor koymayın benimki de öyle iki saniye durmuyor.😂😂 Ali oğuz Sina Gökhan Tuğrul Deniz Toprak gibi isimler vs vs