Denizkizi0203 33 haftalık gebeyim ve doktorum 3 hafta sonra yani 36 haftalıkken büyük ihtimal alırım bebeği dedi sebebi kızım durmuyor gelmek istiyor suyum geldi dengeledik bu seferde kasılmalarım başladı sürekli yat dinlen yoksa kendi gelecek erkenden dedi .
Bsrlmnemr Denizkizi0203 benim doktorum 38+6 bekleyelim demişti 37+2de kontrole gittiğim zaman sancıların çok fazla 38+0 olduğu zaman alalım dedi ama kızım 37+3 olduğu zaman sancı ile gelmek istiyorum diye kendini hatırlattı :) saat itibari ile 37+4 te gelmiş oldu ♥️ sizde doktorunuzu dinleyin yatın dinlenin ve ağır iş yapmayın. Doktorunuzun uygun gördüğü tarihtede doğumu yapın derim.
Denizkizi0203 Bsrlmnemr dinleniyorum kilosu da güzel gidiyor bebeğimin ama ışte 36 hafta normal mi sizce gerçi burda okuyoruz 35 ile 40 arası oluyor doğumlar hep bebeğim için endişe ediyorum yoksa sorun değil hiçbirşey .
Bsrlmnemr Denizkizi0203 36. Hafta normal diye biliyorum. 35. Haftada çok aşağıdaydı benim bebeğim doktor artık gelse bile sıkıntı yok demişti.
Bsrlmnemr Denizkizi0203 çok teşekkür ederim, amin inşallah rabbim hepimizin evladını uzun ve hayırlı kılsın.