Melikeakkc neyin cahilliğinden bahsediyorsunuz siz? Ben hemşireyim çok şükür cahil filan da değilim. Hastanede olacakları bildiğim için burada doğal çözüm bulabilirim belki diye yazdım. Ayrıca okumadınız galibaa doktorumuz (ki kendisi doç.) Pazartesiye kadar yapmazsa doktora götürün dedi. Hemşire hanım CAHİL misiniz çocuğu alıp hemen hastaneye götürün demedi mesela. Gaz çıkışı + beslenme+ ve kusma - / bu durumda ileus yani bağırsak düğümlenmesi olamaz. He bu arada ileusu bilmiyorsunuzdur diye açıkladım ama doç. i biliyorsunuzdur herhalde.
mercimeginanne
Mihre
Cheerfulmom
2 aylık anne sütü ile beslenen bebeğin kakası taşlaşmaz çünkü zaten sıvıdır, sıvısı biraz kıvamlanmış olabilir. anne sütü ile besleniyorsa 10 gün kaka yapmaması normal kabul edilir. Daha sonra, önce doğal yöntemler denenir en son lavman ve fitile başvurulur. Ben kendi bildiğim doğal yöntemleri yazdım sizlerden fikir alabilmek adına yazdım. Çatlayacak demiş birisi, o duruma gelen bebek hiçbir türlü sakinleşmez ve uyumaz. Çok şükür kızım melek gibi uyuyor şu an.
Yine de fikirleriniz için teşekkür ederim.