Anne11111 Kalın bebek battaniyesi ariyorum bulamadım sevgili anneler. Örgü olur peluş olur… siz nerelerden aldınız tavsiyelerinizi bekliyorum
halitefe Anne11111 karacadan eltim bana hediye almış canım böyle bizim kullandıklarımız gibi aynı kalın yani çok çok aşırı kalınsa değil gayet güzel bir bak istersen
aay1 @Anne11111 english home dan aldım 4 köşesinde ponpon olan modelinden çok güzel içi de yumuşacık tavsiye ederim☺️
spaceship Lcw ve özdilekten aldı annem ve kayınvalidem. Ben de kendim ördüm bir tane, şu alize puffy ipten. İnanılmaz basit ve keyifli😊 ilk bebeğim, hatıra kalmasını istedim kendi yaptığım bir şey …
halitefe Anne11111 https://www.krc.com.tr/urun/karaca-home-candy-bej-bebek-embosy-battaniye şu model canım hatta harfler yokmuş pardon minik şekiller var Google a kopyala direk çıkar
Drnzgn Civilden aldım bende canım baya kalındı ama şuan yanımda yeni dogmis bir kaç kişi var bana bolca penye battaniye almamı öneriyor evde daha kullanışlı diyor
Aynurr16 Anne11111 özdilekten aldım hem nohut battaniye hemde kalın battaniye kardeşimed almıştık hala eskimedi duruyor çok kaliteli
Dryalp Anne11111 bebegen diye site var orada gördüm hem uygun şeyler var birde Trendyol da var canım yaz oraya çıkıyor aldım dün daha 60liraya