Nurgul1 SedaYldrm41 bunu bende çok merak ediyorum bende şuan 5.haftanın içerisindeyim haftaya 6.hafta olacak ve doktora gideceğim
CansuAkplt SedaYldrm41 Eğer vajinal ultrason ile bakılırsa 5de görünür ama karından bakılıyor ise 6-7. Haftada anca görünüyor hatta belki daha geç
CansuAkplt SedaYldrm41 Eğer vajinal ultrason ile bakılırsa 5de görünür ama karından bakılıyor ise 6-7. Haftada anca görünüyor hatta belki daha geç
Umutluuu SedaYldrm41 b-hcg değerine bağlı canım. 1500ün üstünde karından görünebiliyo. Benim 7749dudeğerim. Ertesi günü doktora gittim 5+2 de kesem göründü 6+2 de bebeği ve kalp atışını görmüştük.
Busracobann SedaYldrm41 canım 6+2 de gittim ben doktora kese göründü şükür ama kalp atışını duyamamisti alttan duydu isterswn biraz daha bekle ikisini aynı anda duymaya gidersin
aysemersin-- MinikMucizeninAnnesi haftalarimizz aynı sanırım bizim de Aralık 2 de randevumuz var kalbini dinleyeceğiz inşallah 🤗😍
DLNSYGN SedaYldrm41 canım bende 5+4 de keseyi gördüm İnşallah haftaya da kalp atışını dinlemek için gel dedi doktor ona gidicem.. Biraz bekle 5 haftada faln git Altan utrasonda görüyor göbekten utrasonda görünmüyor kese