alaKabaGungor Slm kızlar 15 haftalık hamıleyım sabah uyurken bırden suyum geldı😫nasıl hastaneye geldıgımızı bılemedık ve butun su akmıs bebegımı alacaklar cok üzgünüm çokk 😔😔😓
Merve13 alaKabaGungor Can'ım benim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda en güzel en hayırlı sağlıklı şekilde tekrar nasip etsin
Sarella alaKabaGungor allah yardımcın olsun hayırlısı buymuş demek rabbim sana hayırlı saglıklı evlat nasip etsin 😢
alaKabaGungor Çok sagolun kızlar 😩hamılelıgım basından berı sureklı kanama oluuordu bısı yok diyip yolluyor du doktor herseyıyı gıdıodu sanah 6 da bırden su bosaldı kesılmek bılmedı hepsı gıtmıs😔😔😔 her ne kadar kanama onemlı deıl deselerde ondan kaynaklandı😫
Nisanurr alaKabaGungor Bitanem büyük geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun bu durumda ne denir ki zaten 😞
NezaketKahraman Canım çok geçmiş oldun Rabbim sabırlar versin en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın inşAllah sağlıkla kucağına alırsın 😞
Bahar46 Bu mübarek günde Rabbim sabır versin canım çok çok Rabbim tekrar sağlıklı bebekler versin inşallah🙏🏻
OzturkNazan alaKabaGungor allah yardımcın olsun canım çok zor 😑 seni anlıyorum rabbim tez zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah
MrvBrlk Allah sabır versin canim. Tekrarında sağlıklısını kucağına versin inşallah. Tüp Bebek diyorsun canım başka dondurulmuş embriyon yok mu? Yine transfer olursun varsa üzmemeye çalış kendini 😢
Ruken123 alaKabaGungor Ay çok üzüldüm ya Allah sabır versin kendini üzme Allahım büyük inşallah bu hayırlı ayda ve hayırlı günde kimsenin kucağını boş bırakma rabbim hasta evladı olanlara şiffa ver sana açılan eli geri çevirme sen çok büyüksün Allahım senin gücün herşeye yeter 🙏🏻🙏🏻😥