Kubraeva Ugurunbusrasi yengem yapti cok guzel bi hastane doktoruda iyiydi ama hangi doktor hatirlamiyorum 3 aeneas once 4.5 5.000 bine filan yapmisti
MinikMucizeninAnnesi Doktorunuz kim? Bizimde doktorumuz doğumu o hastaneye yönlendiriyor kendisi sadece sezeryana giriyormuş normal doğum için oraya yönlendiriyorlarmış.
Merve2016 Zeynep1122 Ayşin hanım a randevu alınıp mı gidiliyor ben 5 sene önce gittim çok kalabalıktı akşama kadar bekliyorduk hala öyle mi
Zeynep1122 Merve2016 evet hala öyle malesef ilgi yoğun olduğundan erkenden gidiyorum 8de sıra alıyorum sonra eve geliyorum sıram geldiğinde ariyorlar muayeneye gidiyorum eviniz yakınsa sıkıntı değil ama uzaksa biraz sorun olabiliyor🙄
Merve2016 Zeynep1122 evim uzak maalesef bu hafta nurhan takardan randevu aldım bende Ayşin hanım çok uygunmuş ama onu görünce iptal edip ordan mı alsam acaba dedim ama çok zor olur bizim için Nurhan hanıma gidicem mecbur
Gamze_18 Benım doktorum nurhan takar ilk gebeliğim çevremdeki insanların tavsiyesi ıle gıdıyorum hastane hakkında bilgim Yok ama doktorumdan memnunum
Gamze_18 Ücret hakkında daha konusmadık 10 haftalık gebeyim sadece bebek hakkında konuşmalar yaptık bu hafta sonu randevum var bebekte sağlıklıysa insallah testlerle birlikte Bilgi vericek fıyat hakkında