Nehirimmm06 Happybsrn testim kalmadı bu ay çok test aldım canım eşim kızacak en sonunda napsam bilemedim
afrasil Happybsrn canım her gönderi de bana bildirim geliyor su kisi yeni birsey paylaştı diye onu nasıl düzeltecem biliyor musun
afrasil Ozge_-_ canım Allah a şükür değerler düzelmiş toplam sayı , ileri hareket , morfoloji hepsi güzel çok mutlu oldum ya bnde Aralık ayında rahim filmi cekilecegim insallah
Ozge_-_ afrasil yaa çok sevindim senin adına gözün aydın. Bizde önümüzdeki ayın ortasında vereceğiz inşallah düzelmiştir 🙏
afrasil Merveee6 keçiboynuzu kaynattım suyunu içti canım Keçiboynuzu pekmezi Kuruyemisleri robottan gecirdim bal ekledim kavanoza koydum macun gibi yedi Proxeed plus vitamin aldım doktor vermediği halde Muz incir nar tüketti Çakşır kökü suyu içti
afrasil Happybsrn toplam sayı 189 milyom , ileri hareket 41 , morfoloji 6 . . Ameliyattan 3 ay sonra verdiğimiz de sayı 15 milyon , ileri hareket 20 , morfoloji 2ydi ( tam yenilenme süreci o yüzden toplam sayı düşük demişti
Happybsrn afrasil şimdi bebek isteyenler bölümünü tıkla ordan ⭐ şöyle bir işaret var orayı tıkla seceneklerden asla bildirme bölümünü tıkla