Ezzo 20172021 yemek sodası (karbonat) bir çay kaşığı ile ağzıma alıp üstüne su içiyordum bana doktor bunu önermişti çok iyi geliyor gerçekten
7capo7 Bende gastrit var ve 5. Haftamda yanmalar ağrılar başladı mahvetti beni. Doktorum ilaç vermişti onu kullanmıştım ne yesem geçirmemişti. Çokşükür 10 gün kadar sürdü geçti.
Anurbasgem 20172021 sakız maden suyu soğuk süt en son çare gaviscon şurup her gün mutlaka bunların hepsini içerim.
Betull43 20172021 gaviscon kesin çözüm başka hiçbi şey kar etmiyor ama gaviscon direk kesiyor ben cok rahatladım kullanmaya başladıktan sonra
Tugce1450 20172021 doktoruna soyle bır tane surup var cok rahatlatıyor yemekten sonra ıcınce hemen kesiyor yanmayı
Sumeyrasalik 20172021 bende cig badem de buldum valla cozumu bi avuc yiyorum midem yaninca hopp geciyor 🙂
ebrarecem Sakız maden suyu süt. Bunların fayda etmediği yerde gaviscon şurup çok iyi geçiriyor. Bir ay sonra daha çok şiddetli olmuştu gaviscon bile bana mısın demiyordu. Doktora rennie yazdı daha ağır belki lazım olur snada.
esengl_ 20172021 ben im de dün çok fenaydı bir çay kaşığı bal yedim geçti süt gaz yapıyor bende diğerleri de fayda etmiyor