Kaynanam eşimi arıyor ağzında birşeyler geveliyor sonra oğlum ne oldu tahmin et diyor eşim doktor bu arada sakın bana covid deme dedi eşimde neyse akrabalarla toplanmışlar ordan biri covid çıkmış biri dediğim kişi de etlisi . Kaynanam eşime diyor ki ben evde maske ile oturdum onların yanlarında ama covid in belirtileri ne oğlum .🤷🏻♀️Aylardır haberlerde söylüyorlar bilmiyor gibi eşim dondu kaldı 14 güne badem çıkmayacaksınız yoksa sizi ben ihbar ederim dedi şok oldum tlfnu kapattı doğumdan sonra bir süre ailelerimizde gelmesin bunla rahatla covid i ciddiye almıyor dedi . Yani kim inanır şimdi sülalece oturulan toplanılan evde kaynanamın maske ile oturacağına az önce tekme atmıyor bebeğim diyordum tekme attı ona seviniyordum şimdi bunu duydum postlarımın tuhaflığına bakın 🤷🏻♀️Allah aşkına önemli olmadıkça toplanmasın kimse ya . Ben bir ara kucaklarına maskesiz vermem dediğimde birileri bana kızmıştı ben onun evde durmayacağım gezeceğini biliyorum ki belki de şimdi covid oldu . Nasıl güvenip vereyim