Tugce1450 34+5im kızlar bebegim 3kılo ve ıkı hafta onden gıdıyor eger dort kıloydu bulursa sezaryana alırım dedı doktorum, szde durumlar nasıl :)
Nilllll Tugce1450 biz de aynıyız canım 34te 2.900 dedi doktorumuz ama belki bu haftadan sonra kilo alımı yavaşlayabilirde dedi 🙈
Yldz3 Tugce1450 biraz dikkat etmenizi öneririm şekerden dolayı alıyorsa çok sağlıksız diyet uyguluyor musunuz
aselsura123 Tugce1450 benim kızımda öyleydi 34 haftalıkken 3300 kg di 39 da 4100kg doğdu sezeryan ile☺️
Tugce1450 Nilllll Vala benimkıne masallahı var dedı 😁 bıde bende gebelık sekerı var tabı 😁 onun dısında herseyı iyiymiş aslında, işte sadecee dört kıloydu bulursa sezaryan önerırım dedı ne olacak blmıyorum 15 gun snra kontrolum :)
Tugce1450 Nilllll benım sırt kaburga agrılarım basladı ya senın nasıl durum pekı? Doktor cok erken baslası bu sıkayetlerın dedi
Nilllll Tugce1450 bende de gebelik şekeri var canım ama suyu iyi dedi ben kendimde kilolu doğmuşum 😅 arada ben de kaçırıyorum dediğim gibi bu haftalar da canım hep tatlı istiyor
Nilllll Tugce1450 benim kalça ve bacak ağrım başladı canım arada böyle oturunca mesela sanki belime bıçak saplanıyor gibi ağrıyor bir de anlamadım gitti 🤷♀️
Tugce1450 Yldz3 sekerım suan normal zaten ara ara yukselıyor sdece, evet dıyet lıstem var ama son zamanlarda uyamıyorum pek cnku asırı ıştahım açıldı
Yldz3 Tugce1450 benimde şekerim sınırdaydı o yüzden aldırmadım pek bu gittiğimde bebeğin kilosu önde çıktı doktor tekrar bakalım yğkselmiş olabilir dedi ayın 25nde randevum var tatlıyı ve şekeri tetikleyen herşeyi kestim şuan umarım düzelir
Tugce1450 Yldz3 aclık 135 140 cıkıyodu benım tokluk bazen 150 180 aksamları cok yersem 200ü göruyordu. Ikı gun oncekı muaynemde tok olmama seker falan yememe ragmen kan tahlılımde sekerım normal geldı mesela evde ölçülerinde cok dengesiz zaten bır gun aclık 100cıkıyor bır gun 130 mesela
Yldz3 Tugce1450 1 hafta önce 32 hafta 2206 kiloydu doktor işte böyle bir yorum yaptı kilosu haftasına göre çok önde dedi şekerdendir dedi aç gel bir daha bakalım dedi çünkü ben yaptırdığımda sınırda çıkmıştı dikkate almadım 😒 ben toplamda 14 kilo aldım ama son 1 aydır aynı kilodayım ve şuan inanılmaz iştahım kapandı
Tugce1450 Yldz3 benım 30haftada 1970 cıvarındaydı aslında senın fazla degıl bence, ben bır kaç gune 35 hftalık olucam mesela 7 kılo aldım ama ona ragmen seker cktı, gercı aldıgın verdıgın kıloya pek bakmıyor olacagndan oluyor bazende
Nilllll Yldz3 şeker ölçme aletleri var canım aç karnına ve yemek yedikten daha doğrusu ağzına ilk lokmayı attıktan bir saat sonra ölçüyorsun 🌸
Tugce1450 Yldz3 seker olcme cıhazyla canım. Sker yuksek cıktıgında dahılıyeye yollamstı doktorum o seker olçüm cıhazı yazdı
Tugce1450 Nilllll suyu fazlaydı benım 30.haftada artık oda duzelmıs sevındım bende 😂 ben degıl ama benım kardesim dort kılo dogmus 😂 ama ben de eşimde zayıf İnsanlar degılız o yuzdn bızım bebede oyle olucak herlde 😂
Tugce1450 Nilllll inan benımde oluyor doktor magnezyuma devam et dedı normalde bu sıkayetlerı 37 haftalıkken baslıyorlarmıs tabı bızım bebekler braz topluca oldugundan erken basladı bu sıkayetlerın dedı 😁 artık ıslerıde yarım saat yapsam ıkı saat oturuyorum o bıle benı zorluyor aksama kadar belım agrıyor dıye gezelenıyorum evın ıcınde
Tugce1450 aselsura123 masallah allah ömür versın :) pekı bır skntı yasasını canım küveze falan alındımı? Kılosu oldugundan bır skntısı oldumu? Bıde senınde varmıydı sekerın :)
Yldz3 Tugce1450 aynen canım ben aşırı ödem oldum ilk 3 ay kilo verdim yiyemedim sonra düzeldi yemeye başladım ama abartılı değildi ona rağmen birden almaya başladım şimdi de iştahım kapandı son aylar 🤷♀️ Bana yüksek dedi korkuttu ya doktor