ilkim_55 Astadavistabeybi bence de gidin en azından içiniz rahat olur. Sonuçta yaptığımız stresi bile hissediyorlar. Allahın izniyle iyidir🤲🏼
mlsmrtgl Astadavistabeybi panik yapmayın Allah’ın izniyle bse yoktur. Pozisyonu değişmiştir ama yinede tedbir almakta fayda var.
Astadavistabeybi Mom092 çok zor gerçekten bende sadece 4 tekme hissettim yetersiz diyorlar gitsem daha iyi olacak galiba 😔çokmkorkuyorum ya
Mom092 Astadavistabeybi git canim icin rahat etsin bu endise seni sabaha kadar uyutmaz Allah korusun en azindan bi olumsuzluk varsa mudahale edilirr
Astunazmn Astadavistabeybi canim hareket ettiyse sknti etme yerleri daraldigi icinde az hareket edio olablir
YavuzCagan Astadavistabeybi 2 gün solunum desteği aldı şuan emme refleksi cok olmadıgı ıcın beslenmesi az beslenmesi ve emme refleksi gelişince cıkarıcaklar inşAllah 🙏 1 hafta oldu doğum yapalı
Astadavistabeybi Mom092 ay Allah korusun şimdi uzandım bekliyorum hareket ses Seda olmazsa acile gideceğiz hazırlanmıştık ☹️
Astadavistabeybi halitefe valla eşime dedim yarım saat soluma yatıp takip edeceğim hareket etmezse acile gidelim tamam dedi oda benimle bekliyor stres oldu
halitefe Astadavistabeybi tabi tabi ileri haftalarda çok önemli kordon dolanır çişini yapabilir yer falan bir sürü şey oluyor
Mom092 Astadavistabeybi haber ver olur mu hastaneye gidersen veya kuzucugun hareketleri duzene bindiğinde aklim snde
Bubis41 Astadavistabeybi canim bence normaldir ama sen yinede bir acile git veya doktorunun numarası varsa istersen bir msj at icin rahat etsin
Astadavistabeybi Bubis41 şuan 17 tekme saydım çok şükür çok şükür hala atıyor yemin ediyorum korktum 🥺🥺🥺