Ozgurunbetusu Zeynep5353 yok kuzumm değill hoca söyledi bunu ilişkide özellikle boynunda olacak ben bi cevşenin içine koymustumm tam aşılamaya kadar veridğim ay hamile kaldım bi dene canım inann cok şey denedimm bana bu fayda etti inşAlllah sana da gayda eder 🤲🏻
Zeynep5353 Ozgurunbetusu istanbul canım ama rizeliyim☺️☺️ Ondan zaten bi hocaya okunmayi düşünüyorm bakalm
Ozgurunbetusu Zeynep5353 yaaa gercekren mi ben istanbulda doğdum büyüdümm eşim trabzonlu rizeye cok gittik biz hattta düğünümde kuaföre bile rizeye gitmiştim. Canım sübyan diye bi olay var araştır istersen ona da cok iyi geliyor bu besmele
Zeynep5353 Ozgurunbetusu güzeldir ya karadeniz ☺️ Canım köye gidince bi okutmayi düşünüyorm bide bu belmi göbekmi ne çektirme varmş onuda düşünüyorm
Ozgurunbetusu Zeynep5353 bel çektirme ablamında 2sene cocugu olmadı bel çektirdi o ay oldu canım Alllahım güzel gönlüne göre versin inşAlllah
Zeynep5353 Ozgurunbetusu göbek düşmede varmiş bel çektirme neyden kaynakli ğeki bel çektirince nasl oldu peki