Elifff25 Zeynep5353 açıkcası bende bilmiyorum düşükmü değilmi buraya sordum buradakiler değil dedi normalde hiç bir sorun yok şükür🙏🏻
Zeynep5353 ayse1205 evet yumurta büyütmek için kullandirdi çatlatma ignesi vermedi hiç hep klomen verdi
Zeynep5353 Elifff25 tedavi görücenmi peki başka bi sorunun varmi canım amh istedklerinde yaaşilama yada tüp bebek benden onun içn istediler aralık sonu saglık kurulu toplancak aşilamami tüp bebekmi olsn hangisi uygn diye
emoser Elifff25 neden üzülüdünüz ki gayet iyi yaşta küçük ben 34yaşımdayım amh’ım 0.59du korunmayı bıraktığım 2.ayda hamileydim şuan 10.haftadayım o değerlere takılmayın rahat olun 😌
Myssr Zeynep5353 normal amh degeri yukselmez ama yumurta kalitesi arttirilabilir. Amh degeriniz yani yumurta rezerviniz anne karninda şekillenir snra adet gordukce azalir gayet iyi
Zeynep5353 Myssr iyimiş aynen canım bgn hast gttm gösterdim tedaviye uygun olmasa sölerlerdi heyyetten geçicem hangisi uygunsa onu yapcaz
Elifff25 Zeynep5353 valla benim hiç sorunum yok hepsini yaptırdım doktor bide buna bakalım dedi acıkcası doktoru pek beğenmedim değişicem git 6 ay daha dene diyo 😒 beklemek istesem zaten gelmem 🙄
nur816 Elbet-birgun-kavusacagiz benim amh testim 7.15 çıktı ben de pkoluyum benim değerim yanlis mı o zaman