Alperefet Kızlar iki gündür hissetmiyorum bebeği öncesinde her gün çok hareketliydi daha 21+2 yim ama üç haftadır hissetmediğim gün olmamıştı, acile gitsem bakarlarmı giden varmı bu sebepten
Asilmom50 Alperefet o haftalarda çok normal aslında ama yine de içim raha etsin diyosan git acilden kalp atışını dinleyebilirsin
Serrax Alperefet 20+1 im iki gün önce de ben hiç hissetmedim ama çok stresliydim ertesi gün gevşediğimde hareketlendi. Sıkıntı stresliysen etki ediyor hemen.
Sna-1234 Alperefet şuan heryer corona o haftalarda normal düzensiz hareket bence doktoruna yazmalısın
alenrenas1 Alperefet o haftalarda bazen hergün hissedersin bazen günlerce hissetmezsin 28. Haftadan sonra düzenli olıyor benim öyle oldu
Asilmom50 Alperefet benimde öyle olurdu sürekli kalp atışı dinlemeye giderdim o haftalarda korkudan. Aslında hareket ediyo ama sen hissetmiyosun doktor ultasondan baktığında hareket ediyordu ben hiç bişey hissetmiyodum sen yine de için rahat etmesi için git dinle kalp atışlarını
Nursahcan Canım nolur bolmaz bı git bazen ebbeişler böyle sakınleşiyor ama bi kadın dogum acıle git bakarlar