balperisi_71 Kızlar sağda tek yumurtam vardı tahminimce bugün 18mm. Bugün sol kasıkta şiddetli ağrım var ama sagda belirti yok bu neden kaynaklanıyor sizdede böyle bişey oldumu
BugsBunny balperisi_71 benim de bu ay sağda idi yumurta ve çatladı. Ama hep solumda hissettim ağrıyı arada da ortaya doğru 🤷🏼♀️
Gul4001 balperisi_71 canım ben de tek yumurtam var benim soldaydı hep sol tarafta ağrı hissettim şu an ağrı yok denecek kadar azaldı.
Mrzy28-c balperisi_71 2 yumurta var sol 15 mm sağ 19 mm çatma oldum 11 günüm bende sabah ve akşam solda agrı hissettim sağda tık yok :)
balperisi_71 BugsBunny soldami oluyor hep acaba çünkü ben kendimi bildim bileli solda ağrı yaşıyorum sizdede mi oyle
BugsBunny balperisi_71 genel olarak hep solda yaşarım ağrıyı. Ama yumurtam bu ay sağdan çatladı. Ortada da ağrım olur ama genel olarak sol.
balperisi_71 Gul4001 canım bilgin var ise bı soru sorabilirmym. Bana adetin 14.gunu 14mm yumurta yetersiz dedi. 17.gunu çatlama hissettim illa 14.gun yumurta mm si büyük mu olması lazım yani 17de 19da çatlaması normal değil mii
Gul4001 balperisi_71 canım ben ilk kez çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay, çok bi bilgim yok ama 14. Gün ile alakalı bişey olduğunu sanmıyorum. Benim 12. Gün 19 mm oldu yumurta, o gün iğne yaptirmami istedi doktorum.