ilk_nr5 Hanımlar merhaba 13 haftalık gebeyim bütün kontrole gittim ve miyomum olduğunu söylediler bebeğe bi zararı olurmu sizce? Yada neyden kaynaklı olabilir?
esmirna16 ilk_nr5 Ben hem miyom ameliyatı oldum hamilelikten 4 yıl önce kadar hem de hamile kaldığımda miyomum vardı. Bir sorun olmadı ama doktorum çok sıkı takip etti ve doğumum sezeryan olarak planlandı. Doktorunuz ne yorumda bulundu?
Eminik ilk_nr5 miyom büyükse erken Doğuma sebep oluyor Dr iyi takip etmesi lazım miyomla Doğum yapan çok kişide var değişiyor kişiden kişiye miyomun yerine ve büyüklüğüne göre
ozgeya ilk_nr5 zarar verip vermeyeceği miyomunuzun konuma ve boyutuna göre değişir. Ben 22 cmlik miyomla doğum yaptım. Hamileliğim riskli geçti ama doktorumun desteğiyle sağlıklı bir şekilde atlattım.
ilk_nr5 esmirna16 Bugün ikili tarama testi yaptı ultrasonda miyom gördü düşük önleyici ilaç başladı Zamanla daha net konuşuru dedi
ozgeya ilk_nr5 Erken doğum riski vardı, bebeği sıkıştırdığı için belli haftadan sonra rahim ağzına baskı yaptırıyordu. O yüzden yatarak geçirdim hamileliğimi. Bir de dejenere olduğu zamanlar çok aşırı ağrı yapıyordu, hastanede yattım o zamanlar.
Eminik ozgeya Benim de öyle oldu çok kötü günlerdi hem ikiz gebelik birde iki kocaman miyom 24. Haftaya kadar dayanabildik erken doğdu