Emelzeynep Kızlar merhaba 13 haftalık hamileyim bugün pembe bi akıntı geldi hemen doktoruma gittim bebeğin eşinin aşağıda olduğunu bu yüzden olabileceğini söyledi, bu durumu yaşayıp gebeliği sağlıklı ilerleyen varmı acaba çok tedirginim çok korkuyorum
oykuduru21 Emelzeynep 13. Haftada bende aynı sorunu yaşadım eşi aşağıda olduğu için lekelenmem olmuştu ilişki yasak dikkat et kendine yat bol bol dinlen şuan 17. Haftadayım geçen gün doktorum yukarı çıkmaya başladığını sorun olmadığını söyledi. 25 e kadar yukarı çıkıyor genellikle
Ozge0634 Emelzeynep benimsen 13. Haftada kanamayla gittim eş aşağıda olduğu için dedi doktor bi sorun olmayacağını 20. Haftadan sonra yukarı çıkacağını söyledi arada böyle ufak ufak kanamaların olursa korkma dedi bende dikkat ettim iş yapmadım sürekli dinlendim bidaha kanamam olmadı şuan 28. Haftadayım bi sorun yok eşi de yukarı çıktı
Emelzeynep oykuduru21 bende eve gelir gelmez yattım dinlenicem artık kendimi yormuycam ama bebeğimi kaybedicem diye çok korktum her lavaboya gidişimde korkuyla gidiyorum
Emelzeynep Ozge0634 maşallah çok sevindim inşallah bende de bi sıkıntı olmaz sağlıklı bi şekilde ilerler hamileliğim
Ebru555 Bana da 14 hafta solendı 19 da sadece az Bı kanamam oldu 23 de cıktı dedi canm sureklı yattı m bende