ballisiyavrum Kızlar yumurta toplama var ptesi ama bana çok korku geldi neden bilmiyorum ama ya döllenmezse ya narkozdan uyanamazsam gibi değişik bi ruh halindeyim sizede oldumu yoksa benim piskolojimmi bozuluyor artık🤦♀️
Elbet-birgun-kavusacagiz ballisiyavrum canm cok ii anliyorum seni emin ol hic korkulcak bisey yok yarim saat bisey suruyo uyandiginda uykudan kalkmis gibi hafiflemis olucaksin. Guzel dusun insallah guzel olsun simdiden dollenip dolllenmiycegini dusunme arkadasimda pcostu tup bebekle ikiz gebe kaldi suan dogum yapti sana umut olsun😊
Deletedmom5 ballisiyavrum korkma o bayılmanın kafası o kadar güzel ki :))) bi bakmışsın hemen uyanmışsın
Bade88 ballisiyavrum çok ağır narkoz yüklemiyorlar kısa bir işlem olduğu için. Uyandıktan sonra zaten hiçbişey olmamış gibi yürüyerek çıkıp gideceksin😊
ballisiyavrum Yasemin301 bende agır pcos var çok fazla canm yumurtam dr saymadı bile ama istenilen boyuta gelen sanırım bi 7-8tane var
Neslihan1903 ballisiyavrum ah canım hiç korkma hiç bir şey anlamıyorsun ben iki kere toplattım yumurta hiç korkulacak bir şey değil genel anestezi veriliyor 10 sürüyor zaten uyanınca hafif ağrı oluyor soruyorlar ağrı kesici istermısın diye ilkinde istemiştim ikincisinde istemedim bile çok rahat olacak korkma dua et bol bol sağlıklı bol yumurtaların olsun stres yumurtalarının yapısını bozar rahatlar ol hiç bir şey olmayacak Allah’ın izniyle 🥰