Elifaysu Tuana44 canım telefonun flash ini yak bak çizgi varmi benim adetim birgün geçiktikten sonra yaptım çok hafif cizgiydi görünmüyordu bile arkdasim baktı flaş ile çizgi vardı sonra bir iki gün bekledik tekrar yaptım koyulasti günden güne ondan sonra hastaneye gittim iki haftalikti🤗
Ipek0z Gul2808 çok hafif gördüm dört beş gün sonra tekrarlarsan net sonucu alırsın🙏 hakkında hayırlısı olsun 💙
EmineDD Böyle silik çizgiler sonrasında kimyasal gebelik diyorlar kızlar bendede oldu 🥺 umarım değildir ben çok ümitlenmiştim 10 kere test yapmısımdır her birinde çizgi dahada belirginleşir gibi oldu ama sonra kan testinde yükselen değer düşmeye başladı 😔
glnzem Tuana44 ben çok silik görüyorum birkaç gün sonra tekrarlayın dediğim gibi benimde öyle olmuştu
Cigdm Gul2808 tekrarla canım iyice koyu olsun öyle git hastaneye yoksa mahvoluyorsun hastanelerde zaten hastalık da var dikkatli olmak lazım
Gul2808 Cigdm çift çizgi çıksın anında gidicem😂 Bn eylul ayında 2 bebeğimi kaybettim 6 ay korunun dediler ama hiç korumadım 🙄 ilk düşüğümdede korunun demişlerdi onda 3 ay korundum ondan sonra 1.5 yıl korunmadığım halde gebelik olmadı bu sefer de böyle deniyelim dedim 🤷♀️
Mercimeginannesi-ozge Tuana44 canım gebelık yok 2 cizgi olması gerekiyor tek cizgin var bende ilkinde boyle cıkdı sonra bir kac hafta sonra adet günüm gecikince 5 gün falan yaptım cıkdı