bigunanneolucak Ayım klomen içiyorum. Suan ikinci günüm 5 gün içicem. Doktor bu sefer gelmene gerek yok dedi kontrole. Gün aşırı ilişki olsun dedi. Bu normal mi ? Yoksa doktoru değiştirmelimiyim ? Yardımcı olur musunuz
Selenngrr bigunanneolucak değiştir bence yumurtaya bakmadan nasıl geliştiğini çatladığını nerden bileceksin ki belki çatlamıcak ilaca gerek olucak
Sanemekn Bende kullanmıştım ama malesef bir Faydasını gormedim 3 ay sonra kendim evde yumurtlama testlerini kullanmaya basladım ve dogal yoldan gebe kaldım insallah darısı en kısa zamanda sana olur. Sende test yap cok faydası oluyor
bigunanneolucak Sanemekn denedim canım hamilede kaldım hatta 🙄ama doktor gidince yazdı bende kullandım pko var ☹️
Selenngrr Sanemekn bende 1 seneyi geçik bir süre kullandım ama bu ay sanki o testlerin doğruluğuna inanmıyorum çünkü 2 gün önce yumurtam gelişmişti test yapmaya devam ettim ama çok silikti yumurtlama asla göstermedi bugün de çatladğını öğrendim yine silik çatlayınca silik olması normal ama yumurtlamayı neden göstermedi onu anlamadım 🤦🏼♀️
bigunanneolucak Selenngrr çatlama sorunum yok cok şükür :) kendiliğinden çatlıyor :) ama bana vpl stres yaptığımı söyledi belkide ondan gelme rahat bırak dedi bilmiyorum
Selenngrr bigunanneolucak belki de bende testle çok stres yapıyordum 🙈 şimdi 2 gün değerlendir dedi değerlendirdim bugün de 3 gün değerlendir dedi yine devam 🙈
bigunanneolucak Selenngrr evet acayip stres oluyorum hemde :) bide böyle deniyim bakalım zaten bu kez de olmazsa iğne veririm demişti . :)
Selenngrr bigunanneolucak testte yapma o zaman böyle kendi haline bırak bu ay ilaç bitince de 5 gün komple değerlendir bence 🙈 inşallah bu ay güzel haberler alıcaz 🥰
Selenngrr bigunanneolucak galiba yapıyorum yapıyorum çıkmıyor 🙈 çatlamış dedi doktor bugün baya büyüktüler usg de öyle gördüm iki tarafta kocamandı 🙈
bigunanneolucak Selenngrr evet ya ben cok stres yaptım ondan olmuyor galiba 😬 evet bu ay hiç düşünmeden ilerlicem inşallah olur :)