Serifeisitmir Yasanixxxx her şey çok güzeldi 2 gün öncesine kadar covid pozitif olduğunu öğrendik şimdi telaş aldı ne olucak diye normal doğumdan aşırı korkuyorum sezeryana karar vermiştik ya karantina sürecinde sandın tutarsa diye çok korkuyorum 😥😥
NeslihannK Yasanixxxx Yorgun ve Hunili 🥴🤣 Hafif hafif yalancı sancılar var pazartesi gidicem kontrole hareketleri de artık daha yavaşladı gibi doğum yaklasiyo galiba 🤗💃💃
meri72 Efmavi el krambı bende de var geceleri başlıyor parmaklarımı bükemiyorum ağrıyor :( 36+4 günlükğüz
Yasanixxxx NeslihannK bende aynı yorgunlugum hic bitmiyor bende pazartrsi kontrolüm var bebek dogum pozisyonuna girmisti en son ama çatı muayenesi olmadım henüz
NeslihannK Yasanixxxx büyük ihtimalle pazartesi gunu cati muayenesi olurum 36+6oldum zamanı geldi artık 🤗
Yasanixxxx NeslihannK benim doktorum yeni geldi surekli doktor degisiyor duzenli doktorum olmadı yeni gelen doktor da cok sert bisey soramiyorum …. Beni ilk muayene ettiginde bebek yandı doguramaz sın boyun kisa sezeryan günü verecegim dedi sonraki haftada o doktor gitti sanki yerine baskası geldi normal doguracaksin diye sert yapiyor bebek döndüğü icin bende korkumdan fazla sey soramiyorum
NeslihannK Yasanixxxx eğer özel bi hastaneyse bence farklı bi hastane dene. Bende özele gidiyodum bebekte gelişim geriliği var 37. Haftada sezeryanla alalım dedi perinotologa gittim öyle bisey yok. Tekrardan gittim sonuç gösterdim.kanin çok düşük 2 ünite kan takicaz 800 tl dedi istemedim ciktim. Sırf para icin biseyler yaptığı çok belliydi simdi devlet hastanesine devam ediyorum kontrollere inan hic bi çıkarları olmadıkları icin en net ve düzgün bi şekilde işlerini yapıyolar ama malesef özeller çok civitti
2148 Bizde bu gece 36 haftalik oluyoruz,sabaha kadar uyanıp duruyorum sürekli lavabo isteği kaburga ağrısı uyutmuyor zamanın geçmesini dört gözle bekliyorum artık perşembe günü kontrolüm var gelişimi nasil kızımın acaba,11 aralık ta doğum tarihimiz
Efmavi meri72 bizde 36+3 olduk sabah çok fena gece uyutmuyor uyuyup 3 hafta sonra uyanıp doğurmuş olmak istiyorum 🤣🥰
Efmavi Halimer pozisyonu ayak geliş düzelmezse 38+5 de alırız dedi doktor bekliyoruz bakalım 10 güne belli olucak
Efmavi meri72 oğlum olucak inşaallah 35 haftalıkken gittiğimizde 2700 dü kilosu 37 de gidicez bakalım kaç olmuşuz ☺️