Ipek0z Arkadaşlar aranızda spor, egzersiz yapan var mı? Evde ne gibi egzersizler yapabilirim? Göğüslerimiz büyüyor sarkmaması için bir hareket, vücudun esnekliği için bir hareket falan bileniniz var mı?
morusevenanne Ipek0z egzersiz değil ama burda tanıstıgım biri ücretsiz pilates dersi veriyor bugünkü dersi kacırdım ama bi dahakine çok istiyorum bi de hamile yogası yapıyorum
Ipek0z morusevenanne yaa ne güzelll ben hiç sevmem spordur egzersizdir üşenir yapmam hep ama başlamak istiyorum korkuyorum vücudum çok bozulacak diye😕 hiç bilmiyorum ne yapmalıyım🤷🏻♀️
morusevenanne Ipek0z kesinlikle yapmalısın canım çalışıyor musun bilmiyorum ama zaten evdeyiz korona var yürüyüşe çıkarken bile korkuyorum bi başlayınca gerisi geliyor inan başlamak önemlisi. Eğer istersen ben sana atarım isimlerini.
morusevenanne Handelemece pilates için instagramdan pilatesmore hesabı, yoga için yogagumusluk hesabıyla iletişime gecebilrisin pilates ücretsiz su an. yoga da 8 ders 250 TL ben yoga yapıyorum pilatese daha başlayamadım.
morusevenanne Ipek0z pilates ücretsiz ama ona daha ben başlayamadım bugün saatini unutmusum temizlik yaparken 🙈 instagramda hesabının adı pilatesmore. Yoga için de yine instagram yogagumusluk hesabın adı. 8 saati 250 4 saati 150. Yogayı 5 haftadır yapıyorum çok güzel 🙂