Elif551 Kızlar merhaba 7 haftalık olduk bugün son 4 gündür bulantı başladı çok erken diyen var korkuyorum çok mu erken birde ne geçirir bulantıyı
Yeni474747 Elif551 ne demek çok erken bende de 6. Hafta da başlamıştı ilk 3 ay sürmüştü. Kepekli bisküvi cokiyi geliyordu bana
Mehtpsahn_53300 Elif551 benmde o civarlarda başladı hala daha war ama doktoruna söyle ilaç başlasın ben o ilaç sayesinde ayakdayım 24 haftalığım hala daha kullanıyorum bıraktgm zaman başlıyor kusmalar😣😣
Meduva Elif551 Ben 4 haftalık iken başladı benim bulantlarim ama cok şükür sadece iki kez su seklinde istifra ettim şuan 10 haftalıkım ve hala daha sabahları midem feci sekilde bulanıyor inşallah gecer ben bol bol meyva yiyorum birde tuzlu kraker cekirdek iyi geliyor bana 🤗
M_R_E Elif551 ben 6 haftalık hamileyim canım inan kaç gündür hem mide yanması hemde bulantı ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum 😥
Zahide_2010 Hayır canım çok erken değil bende 6 haftalıkken başlamıştı 12 haftalık olacam hala devam ediyor prilam kullanarak idare ediyorum
Pelin093 Bende 7 haftaligim 1 haftadir asiri migde yanmasi var bu aralrda korkulara hassasm bulantilatm basladi yemegi zor yapiyorm yani banada cok erken geliyodu daha önce hic bu kadar erken olmadi düsüklerimde veya kizima gebeyken ama oluyomus demekki 🤷♀️
Kubra-er Bende 6 haftalıkken bulantım başlamıştı artık yemek yemeyi geç su bile içemiyordum doktorumun verdiği ilaçlar sadece bulantımı hafifletmişti 24. Haftaya da kadar bulantım bitmedi şimdi 27 haftadayım çok şükür bulantım bitti
Absrn- Elif551 bende 5. Haftada başladı şuan 8 haftalık olacak hala devam ediyor ilk üç ay olur mutlaka diyorlar 🤦🏼♀️
Purpura26 Elif551 Normal canım ya. Bu zamanlar başlıyormuş zaten ilk 3 ay kilo veriyorlar gebelde. Çubuk kraker iyi geliyor.
Ebru-h55 Bende de var bulantı prilam içiyorum kusma önlüyor ilaç almakta tereddütlüydüm ama artık ilaçsız yapamıyorum