Anne54 Senaa-5454 yaa daha minicik ne güzel 😊 ikiside iyi bi doktor hatta Ada tıptaki çoğu doktorlar beğeniliyor istersen bi ona bi ona git farkı kendin gör kısa sürede karar ver birine başla bi an önce
Anne54 Senaa-5454 o doktoru da çok duydum iyi diye ama kişiden kişiye göre değişir tabi iyi olması inşallah karar verebilirsin 🙂
kubraaslann Fundakarakaya 22.haftadan itibaren, suyunuz ve bebeğinizin pozisyonu uygunsa vermeye başlarlar ben 25.haftada almıştım ilk görüntümü ☺️
Fundakarakaya Fundakarakaya hmm daha varmış o zaman siz mi söylediniz renkli istiyorum diye doktor mu verdi
mom77 kubraaslann ilknur hanıma gıdıyorum bende oda sıyah beyaz verıyor tenklı verılebılınıyormu bende ısteyeyım (:
Anne54 kubrayylmz Ay şansa bak yakınmış güneşkent sitesini biliyormusun onun arka tarafında oturuyorum 😀
halimefe2 Anne54 bende ılk dogumda adatıptaydım filizde hıc renklı göstermedı bu ıkıncıde medarda ılknura gidiyorum her gittigimde renklide gösterip veriyo ve makinası cok net daha bugun aldımm yuzu gozu herşeyi belli 😍
Anne54 halimefe2 Allah Allah hastanemi değiştirmem ama doktoru değiştiririm belki diğer Adatıp doktorları verir 😀
Anne54 halimefe2 Filiz hanımda veriyormuş ama şuan 16 haftalığım daha küçük ilerleyen vakitte veriyormuş ☺️
Fundakarakaya halimefe2 İlknur hanımda kaçıncı aydan itibaren renkli görüntü aldınız bende baştan beri ona gidiyorum da daha renkli vermedi bana 14.haftadayım