Nikay Kizlar bebek 3300kq.doktor kilosu cok artacag suni sanciya baslamak istiyo((.acilis icin neler yapa bilirim((.suni sanci istemiyorum.
Cnnsmy Nikay benimde 39+3 kilosu 3600 dü en son doktorum kilosu artar falan demedi hatta gelmezse 41 e kadar bekleriz dedi size neden öyle dendi acaba
Bcsahat Nikay bende 39+1 deyim 3.400 kilosu kendi sancımı bekliyoruz. Çatın uygun olmadığı için mi kilosunun artmasını istemiyor canım?
MiniKaya Nikay 38+4 te 3280 di 39+2 deyim 40. Haftada gidicem kontrole şuan benimde sancım açılmam yok 🤷🏻♀️ Doktorum ne diyecek bilmiyorm suni sancı istemiyorm ama bi yandan beklemkte istemiyrm artk 🤦🏻♀️
Nikay MiniKaya bende beklemek istemiyorum agrim cok oluyo.bi yandanda acilma yok..acilma icin neler yapiyosunuz?
Cnnsmy Nikay 39+0da kontrole gitmiştim 3600 dü canım çatı muayenemdede uygun dendi doktorum bekleyelim dedi
Mmrv00 Bebeginiz kilolu değil ki normal.4 kiloya kadar yolu var ki daua üstünü bile normal doguranlari okuyoruz
Hmlayse Nikay kilosu gayet normal benimde 41 e kadar bekleyelim sonra suni dedi başka doktora sorun derim
yaseminyasemin Nikay bende 40. haftamdayım bebeğimde 3350 gr. hafta içi sancınla gelmezsen cuma cumartesi gel suyunda filan problem olursa suni sancı ile başlatırız doğumu dedi ki o zamana kadar 41 haftamda olacağım